Announcement

Collapse
No announcement yet.

Šola in Poker

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

StricSamo in ostala kompanija. To da zarad pomankanja časa pustiš šolo je ena največjih bedarij kar sm jih kdaj slišal, pa brez zamere. Sam si reku da misliš enkrat študirat it, boš vidu muke na faksu ko ti nben ne bo težil da morš tam sedet, pol pridejo pa izpiti ti pa nobenga sošolca ne poznaš da bi mu vsaj za zapiske reku sm sprobu na lastni koži, sm 1.letnik faksna rukno tko da se je kadil
    Drgač pa kar se tiče pokra in ostalim zadev med faksom. Matic sicer je res da ne igram niti približno takšnih limitov k ti, pa verjetno tut tok ne, sam ga pa žgem vsak dan skor zihr 2 urci, pa kako urco še kej berem ali kak video pogledam, seveda morm v vsakem dnevu odlomt še kakšno urco ali dve, tri za kolege in punco, pa sm vseeno redno pršu v 3. letnik gradbeništva (pa če kej spremlate, verjetno veste da to ni lih najlažji faks).
    Tko da težko sprejmem argument da ne morš šole nardit zarad pokra, pa če mi še tuk razlagate.
    Over and out
    I love Pandas, there so chill.<br />[br]They're like "Dude, racism is stupid. I'm Black, White, and Aisan. And everyone loves me. Cause I'm a panda. So stop the hate and start the love, man."

Comment

prvo poker za šolo še bo že cajt
      nemoj da ides mojom ulicom!!

Comment

sleepyidiot wrote: StricSamo in ostala kompanija. To da zarad pomankanja časa pustiš šolo je ena največjih bedarij kar sm jih kdaj slišal, pa brez zamere. Sam si reku da misliš enkrat študirat it, boš vidu muke na faksu ko ti nben ne bo težil da morš tam sedet, pol pridejo pa izpiti ti pa nobenga sošolca ne poznaš da bi mu vsaj za zapiske reku sm sprobu na lastni koži, sm 1.letnik faksna rukno tko da se je kadil
        Drgač pa kar se tiče pokra in ostalim zadev med faksom. Matic sicer je res da ne igram niti približno takšnih limitov k ti, pa verjetno tut tok ne, sam ga pa žgem vsak dan skor zihr 2 urci, pa kako urco še kej berem ali kak video pogledam, seveda morm v vsakem dnevu odlomt še kakšno urco ali dve, tri za kolege in punco, pa sm vseeno redno pršu v 3. letnik gradbeništva (pa če kej spremlate, verjetno veste da to ni lih najlažji faks).
        Tko da težko sprejmem argument da ne morš šole nardit zarad pokra, pa če mi še tuk razlagate.
        Over and out
        nism rek,da ne morš nardit js igram po 8 ur na dan in se zavedam,da je šola trpela zarad pokra in sm na koncu obupu. za vsem,ki jih uspeva tako kot tebi pa lahk sam rečem usaka čast,ker vas je verjetno le peščica

Comment

Fantje, kjer je volja tam je moč Vse se da če se le hoče sam je treba si čas razporedit in pač tuki spanje krajšo potegne. Sam sem v času "resnega" igranja pokra diplomiral, se redno zaposlil in še vpisal magisterij ob tem še moram najdit čas za punco in kolege in vsaj ene 3 krat na teden rekreacijo pa zaenkrat laufa , Res je da sem mal obtičal na NL100 sam to je bol zarad tega ker sem hotel ko sem prešaltal na 6max s svetlobno hitrostjo napredovat po limitih ampak žal ni šlo tako kot sem hotel. Tukaj so res v prednosti tisti ki imajo več časa, npr. Matic ki je tuki za moje pojme res care in vsaka mu čast če še bo pa čas za mal šole našel pa je itak kral Še mene motivira da bi čimprej napredoval mu kr zavidam kok hiter mu je uspelo . Pa itak da če po 8 ur igraš se ti pol ne ljubi še na faks študirat to rabš že full voljo da se prepričaš podobn kot tisti ki ob delu še študirajo.
          Ampak če pogledam zadnja 2 meseca mi je uspelo kr vredu splanirat svoj čas.
          Evo moj teden. Vstanem ob 7.15 pičim v službo, ob 17. sem doma grema s punco 2-3 krat na teden na fitnes, ob 21. (včasih prej) za računalnik pa do 24.-24.30 potem pa spat. Čez vikend pa en sešn zjutri kakšni 2 urci potem pa če ne grem ven od kakih 19. pa dolgo v noč, vmes pa je seveda še čas za kolege. Ko se imam za učit za izpite pa ženska mal potrpi pa se učiim med tednom med 18.-19. do 21.30 potem pa na komp do 24.. Je pa res da pri takšnem tempu spanje mal trpi, zato pač je treba včasih par dni pavze nardit pa se naspat al pa na dopust za 14 dni. No na kratko fantje 7-8 ur spanja je pač maksimum če hočeš več stvari naenkrat počet. Aja pa na srečo moja hodi najkasneje ob 22. spat tko da se ne pritožuje da jo zanemarjam hehe.
          Tko da Samo kr lep v šolo hodi, ti lahk fantje tuki povejo da ni tko lahko sam poker cele dneve furat. Pa kot so drugi rekli težko se je sam za šolo prepričat če te nekdo ne priganja oz. ni obvezno.
          No malo sem zabluzil sam hotel sem povedat da se vse da, res da bolj dolgo vse skupaj traja sam se da. Over and out.
          "THE WILL TO WIN MEANS NOTHING WITHOUT THE WILL TO PREPARE."<br />[br]<br />[br]- JUMA IKANGAA

Comment

Matic, tist kar sm napisal ne more na tebe letet k ti si izven serijski igralc To je letel na vse, ki grindamo na limitih, ki niti približno ne zagotavljajo sigurne eksistence. Pomoje je tuki vlka razlika, med proji in tistimi črički ki se matramo na šudru. Za mene je to enak k da špilaš fuzbal v neki 3.slovenski ligi pa se odločiš da boš profsionalc ratal, pač ne gre. Upam da me zdej zastopte ka sm hotu povedat, čeprav sm mogoč še mal bolj zakompliciral k prej
            I love Pandas, there so chill.<br />[br]They're like "Dude, racism is stupid. I'm Black, White, and Aisan. And everyone loves me. Cause I'm a panda. So stop the hate and start the love, man."

Comment

itak da te zastopmo, se strinjam s teboj sploh tisto s fuzbalom je dobra primerjava poznam tud take ja
              "THE WILL TO WIN MEANS NOTHING WITHOUT THE WILL TO PREPARE."<br />[br]<br />[br]- JUMA IKANGAA

Comment

oebno bolj spostujem nekoga ki se je odlocil "zivet od pokra" kot pa nekoga, ki hodi v solo da dobi "papir" in mu sploh ni jasno kaj zeli delat v zivljenju

Comment

hm.. Vecina zagovarja da je treba v solo hodit, ampak se res splača do 24. leta v šolo hodit, potem pa si do konca življenja ne moreš niti lastne hiše kupit, brez da vzames kredit za 20 let ? Kar je najhuje, da neradiš cel fax in potem ne dobiš zaposlitve več let, žal v naši državici sloveniji stanje ni rožnato in pomojem mnenju če misliš vso svojo prihodnost preživet v Sloveniji se ti faxa ne splača delat razen enih par kadrov ki so iskani pri nas oz. če imaš poznanstvo.. Pri nas pač znanje ni cenjeno in so zato plače zelo nizke. Da se sploh ne vprašamo o stroških študija, ki so ogromni(stanovanje, hrana, knjige... ) in po mojem mnenju če vložiš toliko časa v izobraževanju pri pokru in v igranje le tega, da so prihodki pri pokru veliko večji, kot pa pri kateremkoli poklicu.. Vendar rabiš za poker veliko več odločnosti in volje.. Po mojem mnenju je poker dolgoročno večji +EV kot pa šola..
                  Osebno sem končal gimnazijo brez problema, letos pa sem naredil 1. letnik faxa in pri tem vsak dan tudi našel vsaj kakšne 3-4 h za igranje/ izobraževanje pokra, pogledal ogormno videev od DC in CR in prebral 4 ali 5 knjig.. imam namen dokončat študij in medtem bildat BR.. Po študiju bi se pa rad kako leto sprobal v igranju pokra..

Comment

Zanimiva tema...No da še jaz povem malo...Jaz se pokra učim in napredujem zelo počasi tudi zato ker sem dal prednost družini in šolanju in delu..poker je na 4 mestu poleg vseh ostalih stvari, ki me še veselijo (rekreacija, šport, prijatelji itd.....). Sicer pa pri meni je tako, vsak dan hodim v službo, zraven izredno študiram in imam dva mala diamanta eden je star 1 leto drugi pa 3 pa nobenega babica sistema ali karkoli podobnega svoje otroke z ženo vzgajava bolj ali manj sama in poskušamo veliko časa preživet skupaj.....Trenutno pokru posvečam v povprečju največ dve uri na dan pa še to ne vsak dan vendar pa nisem obremnjen z ničim pri pokru...V službi izkoristim kake pol urce če mam čas pa malo študiram kake strategije zraven...Tako da tisti, ki nimate družine in ste še samo študenti ali srednješolci pa ste v pokru dobri izkoristite ta čas ker ste res v prednosti saj se lahko pokru posvetitte 8 ur na dan pa imate še dovolj časa za šolo in prijatelje in še kaj....Zato ne jamrat in lepo v šolo in študij to naj bo prioriteta brez razmišljanja o tem ali boste to šolo rabli ali ne ali boste meli dobro plačo ali ne to ni pomebno...Pomebno je znanje dajte iz šol kaj odnest vedno vam bo prav prišlo..tudi če boste pokerproji polni keša..Šola prvo potem pa vse ostalo naprej....Tako da zame tu sploh ni razmišlanja...Ker boste videli ko boste pa prišli v malo bolj zrela leta tam okrog 27, 28 in naprej pa vam bo žal , takrat pa boste zmogli imet otroke, študirat, delat pa še poker igrat pa si boste mislili, ki so oni cajti ko sem mel časa na pretek pa nisem zmogo pol toliko naredit kot zdaj ko imam časa za vse bistveno manj

Comment

Tomaz wrote: Zanimiva tema...No da še jaz povem malo...Jaz se pokra učim in napredujem zelo počasi tudi zato ker sem dal prednost družini in šolanju in delu..poker je na 4 mestu poleg vseh ostalih stvari, ki me še veselijo (rekreacija, šport, prijatelji itd.....). Sicer pa pri meni je tako, vsak dan hodim v službo, zraven izredno študiram in imam dva mala diamanta eden je star 1 leto drugi pa 3 pa nobenega babica sistema ali karkoli podobnega svoje otroke z ženo vzgajava bolj ali manj sama in poskušamo veliko časa preživet skupaj.....Trenutno pokru posvečam v povprečju največ dve uri na dan pa še to ne vsak dan vendar pa nisem obremnjen z ničim pri pokru...V službi izkoristim kake pol urce če mam čas pa malo študiram kake strategije zraven...Tako da tisti, ki nimate družine in ste še samo študenti ali srednješolci pa ste v pokru dobri izkoristite ta čas ker ste res v prednosti saj se lahko pokru posvetitte 8 ur na dan pa imate še dovolj časa za šolo in prijatelje in še kaj....Zato ne jamrat in lepo v šolo in študij to naj bo prioriteta brez razmišljanja o tem ali boste to šolo rabli ali ne ali boste meli dobro plačo ali ne to ni pomebno...Pomebno je znanje dajte iz šol kaj odnest vedno vam bo prav prišlo..tudi če boste pokerproji polni keša..Šola prvo potem pa vse ostalo naprej....Tako da zame tu sploh ni razmišlanja...Ker boste videli ko boste pa prišli v malo bolj zrela leta tam okrog 27, 28 in naprej pa vam bo žal , takrat pa boste zmogli imet otroke, študirat, delat pa še poker igrat pa si boste mislili, ki so oni cajti ko sem mel časa na pretek pa nisem zmogo pol toliko naredit kot zdaj ko imam časa za vse bistveno manj

The real measure of your wealth is how much you'd be worth if you lost all your money...

Comment

meni je kot studentu tak fajn, da bom kar do kakega 35leta podaljseval status

Comment

prlek wrote: meni je kot studentu tak fajn, da bom kar do kakega 35leta podaljseval status
                          Ja zostrujejo se tukaj zadeve ne vem ce bos lahk vlekel tako dolgo
                          F.Preseren.: Pij, jej in kavsaj za vecnost se ne ravsaj!

Comment

Verjamem vsm, da je kot študent ziher fajn. Sam bom status vlekel kako dolgo bo šlo saj že zdaj vem, da mi bo zaposlitev kot redna napor in se raje šolam kako dolgo pač gre. Plus tega če rabim denar očkove veze kaj hitro porihtajo delo prek študentskega servisa. Razmišljanje o pokerpro karieri je bv ( to tudi sam pravim ) saj je res, kot je nekdo zgoraj napisal mi samo premetavamo šrot, tisti ki so proji imajo miljonske bankrolle ampak takih je mali % in se ne vidim, da bi kdaj igral z kakim Dwanom cash gejme. Eno so sanje drugo realnost. Res pa je, da me zanimajo tudi druge stvari - po končanem + 2 nameravam še nekam naprej, kjer bi lahko študiral kakšne smeri, ki se ukvarjajo z kemijo rastlinami in botaniko, saj me te stvari zanimajo. Če bom v živlenju moral nekaj delat in opravljati službo, bi rad opravljal službo v katero bi šel z veseljem in bi me zanimala. Vsevečkrat vidim ljudi(tudi mojih let), ki že redno delajo in hodijo v službe. Delajo fizično v nekem podjetju samo gledajo kdaj bo čas za domov in vso pot domov do prve gostilne preklinjajo šiht.
                            Če mi pa bo ob tem uspeval še poker bo to super dodaten zaslužek, ki bo prišel prav pri kakšnih luksoznih sprostitvah . Septembra bom šolo začel s pogodbo, obiskoval jo bom kot dozdaj morda celo več, ker imam načeloma zelo dobro samodisciplino in mi je to samo +EV, da si lahko sam organiziram svoje življenje v teh letih. Bom pa junija oz že ob polletju sporočil kako mi gre, da bomo lahko videli ali je dejansko +EV ali ne hehe :P
                            Lep dan vsem, Samči gre na party!

Comment

Working...
                            X