Sem Daniel in prihajam z štajerskega konca Slovenije in sicer stanujem v bližini Maribora. Poker igram že kr lep čas, zdaj točno nevem kako dolgo, ker če bilo kaj rečem bom se zlagal, ker nevem kako dolgo
že v šoli so ga igralci gemblali ko zmešani pa nikoli nisem bil zainteresiran da se naučim, ker me nikoli nobene karte niso zanimale ampak sedaj igram Poker. Gre mi dokaj dobro in sicer na malce večjih limitih recimo 0,05 - 0,10 ali pa 0,10 - 0,25 bolše kot pa na 0,01 - 0,02 ali pa 0,02 - 0,05, kajti sem tak človek da mi je tamkaj premalo ko so nizki blindi in se preveč zaganjam na večjih limitih pa igram bolj premišljeno in umirjeno. Dosti denarja sem zapravil z paysafe karticami za 10€ to je popolna bedarija, sedaj sem si naložil 80€ na PSTARS in mi gre dosti boljše kot prej po malem in umirjenem igranju ampak gre.
En LEP POZDRAV vsem skupaj na tem forumu.
že v šoli so ga igralci gemblali ko zmešani pa nikoli nisem bil zainteresiran da se naučim, ker me nikoli nobene karte niso zanimale ampak sedaj igram Poker. Gre mi dokaj dobro in sicer na malce večjih limitih recimo 0,05 - 0,10 ali pa 0,10 - 0,25 bolše kot pa na 0,01 - 0,02 ali pa 0,02 - 0,05, kajti sem tak človek da mi je tamkaj premalo ko so nizki blindi in se preveč zaganjam na večjih limitih pa igram bolj premišljeno in umirjeno. Dosti denarja sem zapravil z paysafe karticami za 10€ to je popolna bedarija, sedaj sem si naložil 80€ na PSTARS in mi gre dosti boljše kot prej po malem in umirjenem igranju ampak gre.En LEP POZDRAV vsem skupaj na tem forumu.
( BS )
Comment